TPM in Romania
Inca din 1970 Tineri Pentru Misiune a trimis echipe in mod regulat in Romania, iar din 1990 cateva centre de misiune au fost deschise pentru a servi si a sluji prin diferite lucrari. 
+
In Romania aproximativ 90 de lucratori isi desfasoara activitatea in 11 lucrari ale TPM-ului in urmatoarele orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Medias, Sighisoara, Targu Mures si Timisoara.

In Romania exista un birou national, dar fiecare centru de misiune este autonom. Echipa de conducere TPM Romania se intalneste in mod regulat pentru a coordona si a dezvolta lucrarea TPM in Romania.Tineri Pentru Misiune International
TPM este o organizatie misionara internationala, formata din crestini din mai multe denominatiuni, dedicati raspândirii Evangheliei Domnului Isus Hristos acestei generatii. 

Pentru implinirea acestui scop, Tineri Pentru Misiune isi concentreaza eforturile in trei directii: 
1. Ucenicizarea si echiparea credinciosilor pentru implinirea misiunii care le revine in cadrul Marii Trimiteri. 
2. Evanghelizare personala 
3. Activitati umanitare 

Motto-ul nostru este: ”Sa-L cunoastem pe Dumnezeu si sa-L facem cunoscut”.

Tineri Pentru Misiune International a fost fondata de catre Loren Cunningham in anul 1960, in urma unei viziuni pe care a primit-o de la Dumnezeu: valuri de tineri mergand in diferite tari din continente diferite pentru a spune oamenilor vestea buna a lui Isus Hristos. Citeste mai mult despre Loren Cunningham…

In momentul de fata TPM are 1.031 de centre independente cu locatii in 149 de tari, avand 15.755 de lucratori cu norma intreaga, iar peste 150.000 de tineri participa in fiecare an la cursuri si misiune pe termen scurt. (Statistici GLT – 2005)

In ultimii 40 de ani TPM a dezvoltat o varietate mare de lucrari, insa Evanghelizarea, Instruirea si Ajutorul Umanitar sunt tiparele tuturor acestor lucrari. S-a inclus Universitatea Natiunilor care insumeaza toate cursurile de pregatire; vapoare care navigheaza pentru a duce ajutoare umanitare si asistenta medicala in porturi din intreaga lume si lucrarea King’s Kids ( Copiii Regelui) care trimite familii impreuna cu copii in misiune.

TPM inseamna Evanghelizare si misiune transculturala
Comunicarea in mod eficace a adevarului Credintei crestine care schimba viata intr-o lume post-comunista, post moderna si a ajuta oamenii sa-L iubeasca si sa-L urmeze pe Isus Hristos.

TPM inseamna Pregatire
Furnizarea unor cursuri de ucenicizare pentru crestini din orice denominatiune religioasa printr-o ucenicizare radicala, echipare pentru slujire si pregatirea lor de a fi martori care aduc roada atat in Romania cat si in alte natiuni.

TPM inseamna Lucrari umanitare
Ajutorarea celor saraci, a celor care intr-un fel sau altul trec printr-o criza din pricina numelui lui Isus Hristos, prin acte de caritate si ajutor practic care inseamna mai mult decat cuvintele.

Cum este finantata lucrarea TPM?
Inca de la inceput TPM a fost o organizatie de voluntariat, bazata pe pricipiile trairii prin credinta in Dumnezeu si a purtarii Lui de grija ( Matei 6:33). Aceasta inseamna ca toti lucratorii sunt nesalariati si trebuie sa isi ridice propriul lor suport financiar.Cum poti sa fi implicat?
TPM exista pentru a permite tinerilor sa raspunda chemarii lui Dumnezeu si pentru a-L sluji cu toate inima in misiune. ACESTA POTI FI CHIAR TU!

TPM faciliteaza slujirea pe termen scurt si lung in misiune. Pentru a te alatura echipei TPM trebuie sa urmezi cursurile Scolii Internationale de Ucenicizare, care dureaza 6 luni si pe care poti sa le urmezi in oricare din cele 100 de locatii din intreaga lume incluzand si trei locatii in Romania. Dupa aceasta poti sa soliciti sa fii un membru al echipei unde ai oprotunitatea sa slujesti in misiune in afara Romaniei sau in Romania, sa oferi ajutor practic sau poti sa urmezi cursurile unei alte scoli din cadrul Universitatii Natiunilor.