TPM Romania exista cu scopul de a consolida trupul lui Hristos, a mobiliza romanii pentru misiune, a promova valorile crestine si a fi o marturie in aceasta tara.”

Tineri Pentru Misiune este o miscare a crestinilor din mai multe denominatiuni, dedicati sa-L prezinte pe Isus Hristos personal acestei generatii, incurajand pe cat mai multi sa se implice in aceasta lucrare.

De asemenea ucenicizeaza si pregateste crestini sa-si realizeze partea lor in implinirea Marii Trimiteri. Ca si crestini ai Imparatiei lui Dumnezeu, suntem chemati sa-L ascultam pe Domnul nostru Isus Cristos, sa-L iubim si sa servim trupului Sau, Biserica, si sa prezentam intreaga Evanghelie tuturor oamnenilor, in toata lumea.

Noi, cei de la Tineri Pentru Misiune, credem ca Biblia este Cuvantul inspirat si autoritatea suprema a lui Dumnezeu, aratand ca Isus Hristos este Fiul lui Dumnezeu, ca omul este creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu;

  • ca El ne-a creat sa avem viata vesnica prin Isus Cristos;
  • ca desi toti oamnenii au pacatuit si nu L-au glorificat pe Dumnezeu, El a facut posibila salvarea noastra prin moartea pe cruce si invierea Domnului Isus;
  • ca pocainta, credinta, dragostea si ascultarea sunt raspunsurile noastre la harul aratat noua de Dumnezeu;
  • ca Dumnezeu doreste ca toti oamnenii sa fie mantuiti si sa vina la cunostinta adevarului;
  • ca puterea Duhului Sfant este demonstrata in si prin noi pentru a implini ultima porunca a Domnului Isus Cristos:

„…mergeti in toata lumea si propovaduiti Evanghelia la orice faptura.” (Marcu 16:15)