For English click HERE.

Conferinta TPM Romania este o oportunitate minunata, in care toata familia noastra TPM se reuneste pentru a sarbatori viata si slujirea impreuna, slujind lui Dumnezeu in aceasta tara.

Data: 4 – 7 septembrie 2018  (Forumul va fi in zilele 3 si 4 septembrie)

Locatie: Tabara Crestina Harghita, Vlahita (www.tabaracrestina.ro/harghita-camp). Adresa: Dn13A, Piatra Kilometraj Nr. 107. Locatia pe Google Maps: goo.gl/maps/mRn7DnhSwjN2. Va rugam sa va asigurati transportul la conferinta.

Programul primei zi si a ultimei zi:
Inregistrarea incepe marti la ora 15:00, iar programul oficial va incepe la ora 18:00 cu cina. Vom incheia timpul nostru impreuna vineri, cu masa de pranz de la ora 13:00.

COSTURI: 

Taxa adulti: 
– 75 lei/zi plus taxa de conferinta de 50 lei

Taxa Copii:
– 0-2 ani – gratis (va rugam sa aduceti patut, daca aveti nevoie)
– 3 – 6 ani – 50% reducere
– 7 ani+  – pret intreg
– Taxa de participare program pentru copii este 40 lei.

Meniu:
Sunt doua variante de meniu: normal si vegetarian.

Cerere speciala pentru Pauza de cafea:

Pentru a mentine costurile conferintei la minim, am dori ca fiecare persoana sa aduca ceva pentru a contribui la pauza de cafea. Lucrurile pe care le-ati putea aduce si care vor fi colectate la inregistrare sunt urmatoarele: cafea, chips-uri, fursecuri, zahar, ceai, pretzels, biscuiti, lapte UHT, coffeta, alune, fructe etc. Daca va place sa pregatiti un desert, toata lumea va fi incantata sa guste ceva bun pregatit acasa!

De asemenea, daca doriti sa ajutati la pregatirea pauzelor, va rugam sa ne anuntati atunci cand va inregistrati. Multumim!

Ultima zi de inscrieri este luni, 23 iulie 2018.

 

Apasa AICI pentru INREGISTRARE